Auma Obama og Timothy Challen: Kendte NGO-frontfigurer gæster Randers

Sauti Kuu

På billedet ses Dr. Auma Obama sammen med unge børn i en læringssituation. Helt konkret gennemgår de i fællesskab forskellige råvarer og makronæringsstoffer.

Fredag den 29. maj 2020 kan alle interesserede opleve Dr. Auma Obama og Timothy Challen, når de to ildsjæle gæster Randers i forbindelse med den velgørende golfturnering ”Golf Fore Education”.

Randers, alle interesserede til ”Golf Fore Education”. Arrangementet afholdes til fordel for PDAid Foundation og de to NGO’er Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative og afvikles i samarbejde med Rotary og Randers FC. Eventet er bakket op af Randers Kommune med besøg på forskellige uddannelsesinstitutioner.

Det glæder mig, at PDAid Foundation med Golf Fore Education kan støtte organisationer, der, ligesom os, gør deres ypperste for afrikanske unges fremtid. Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative er grundlagt af engagerede personligheder, som gør en kæmpe indsats med stærke holdninger og utrolig handlekraft, fortæller Dennis Lundø Nielsen, som er grundlægger af PDAid Foundation i Danmark.

Ki Pdaid

Kilimanjaro Initative og PDAid Foundation bestiger Mount Kilimanjaro sammen med de unge, der deltager i udviklingsprogrammet.

Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative er grundlagt af henholdsvis Dr. Auma Obama og Timothy Challen. Under det velgørende golfarrangement den 29. maj vil de begge deltage i en golfrunde på de smukke parkbaner ved Randers Golf Klub, hvor op mod 150 personer har mulighed for at deltage. Obama og Challen vil desuden deltage i den efterfølgende velgørenhedsmiddag på Randers FC’s hjemmebane ved Cepheus Park Randers. Der vil foregå forskellige aktiviteter i løbet af aftenen, herunder både auktioner til støtte for de tre organisationer og taler, blandt andet ved en af de afrikanske unge, som har været igennem programmerne.

For uddannelse og verdensmål
PDAid Foundation arbejder hver dag målrettet for at støtte børn og unge i Kenya, som har brug for en hjælpende hånd i livet. Organisationen håber således at kunne indsamle en masse midler gennem golfarrangementet, som blandt andet skal gå til at skabe bedre uddannelse.

Vi tager hvert år mentees ind i et mentorprogram, der er er udarbejdet i samarbejde med Landsforeningen Talentspejderne. Med midler fra Golf Fore Education vil vi kunne finansiere to-tre års uddannelse for to mentees, understreger Dennis Lundø Nielsen og fortsætter:

I samme stil vil Sauti Kuu Foundation bruge donationerne fra arrangementet til at implementere ”HealthyKids Project”, hvis hovedformål er at forhindre underernæring af børn. Donationerne vil hjælpe med at nå ud til cirka 650 børn og sikre, at så mange børn som muligt samt deres familier i landsbyen Nyangoma Kogelo lærer om sunde spisevaner og får adgang til en sund kost med måltider, der kommer direkte fra deres haver. Kilimanjaro Initiative vil finansiere et projekt til rådgivning og støtte af unge, som har være udsat for traumatiske oplevelser, mens midlerne også vil sponsorere tre ugers selvudviklingsprogram for 10 unge mennesker, som afsluttes med en tur op ad Mount Kilimanjaro i selskab med deres coach., samt erhvervsfolk fra hele verden, der er med som mentorer for de unge.

PDAid Foundation ønsker desuden at øge fokusset på bæredygtighed og FN’s verdensmål gennem Golf Fore Education. Den velgørende organisation har derfor bygget arrangementet op omkring FN’s verdensmål, så man som deltager og sponsor blandt andet støtter verdensmålene om kvalitetsuddannelse, partnerskab for handling, afskaf fattigdom og mindre ulighed. Dette vil afspejles både på og omkring golfbanen.

Arrangementet afholdes fredag den 29. maj 2020 og bliver afviklet med hjælp fra Rotary og Randers FC og med opbakning fra Randers Kommune.


Om Sauti Kuu Foundation
Sauti Kuu Foundation (SKF) er en non-profit organisation, der er etableret og registeret i Kenya og Tyskland i henholdsvis 2010 og 2011. NGO’en opererer i Alego Nyangoma, Siya County og har kontorer i Kenya og Tyskland. Sauti Kuu (som betyder ”Powerful Voices” på Kiswahili) arbejder med ressourcesvage unge, især unge i landdistrikterne, for at hjælpe dem og deres familier med at anvende lokale ressourcer til at forbedre deres levevilkår. Med filosofien ”use what you have to get what you need” lærer Sauti Kuu disse unge og deres familier at genkende, sætte pris på og bruge lokale ressourcer, især land, til at arbejde sig ud af fattigdom.

Om Kilimanjaro Initiative
Kilimanjaro Initiative afholder hvert år en bjergbestigning af Mount Kilimanjaro – også kendt som Kilimanjaro Climb. Kilimanjaro Initiative har fokus på at tilbyde unge selvudvikling, der skal hjælpe dem til at blive positive forandringsagenter.

Om PDAid Foundation
PDAid Foundation arbejder mod at forbedre de lokale forhold gennem talentudvikling i dårligt stillede samfund som Kenya under mottoet: ”Never give up. Believe in yourself”.


Top