Phoenix Design Aid er Børsen Gazelle 2022

Gazelle Logo Rgb Negativ

Phoenix Design Aid kan med stor glæde og stolthed meddele, at virksomheden er kåret til Børsen Gazelle 2022.

I oktober 2022 blev Phoenix Design Aid kåret til Børsen Gazelle 2022.

Ifølge Børsen er en gazelle ”[…] en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år”. Børsen beskriver desuden også, at titlen udviser en præstation, der ”kræver noget ud over det sædvanlige”.

CEO ved Phoenix Design Aid, Dennis Lundoe Nielsen, fortæller, at de er utrolig stolte af anerkendelsen.

”Vi arbejder med bæredygtighed og FN’s verdensmål, så denne anerkendelse betyder selvfølgelig rigtig meget for os, fordi det blandt andet er med til at vise, at positiv vækst kan gå hånd i hånd med bæredygtighed”, siger Dennis Lundoe Nielsen, CEO ved Phoenix Design Aid.

Phoenix Design Aid leverer er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design, digitale løsninger og strategisk kommunikation. Samtlige projekter udføres med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar samt FN-krav. Virksomheden er certificeret inden for Kvalitetsledelse (ISO 9001), Miljøledelse (ISO 14001), Arbejdsmiljøledelse (ISO 45001) og Verdensmålene (11 delmål fordelt på mål 4, 12, 13 og 17).

Phoenix Design Aid ønsker at takke virksomhedens fantastiske medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, som i den grad har været med på denne rejse. Og der skal også lyde et stort tillykke til de resterende virksomheder, der ligeledes er blevet kåret til Børsten Gazelle 2022.


Top