Phoenix Design Aid indgår ambitiøst partnerskab med FN-organisation

Action Campaign.top

Her underskriver Marina Ponti, global direktør for UN SDG Action Campaign, og Dennis Lundø Nielsen, CEO, Phoenix Design Aid samarbejdsaftalen i Bonn, Tyskland. Foto: Filippo Fortis.

Phoenix Design Aid har indgået en samarbejdsaftale med UN SDG Action Campaign, som hører under UNDP. Målet er at fremme kendskabet til FN’s 17 verdensmål ved at arbejde sammen om events, bæredygtig produktudvikling samt ved at erfaringsudvikle og drage fordel af hinandens netværk.

For at nå den dagsorden, som regeringslederne udviklede på FN topmødet i 2015, der sætter fokus på bæredygtig udvikling frem til 2030 – også kendt som de 17 verdensmål, er det nødvendigt med handling og samarbejde. Phoenix Design Aid har siden december 2018 arbejdet på at etablere en aftale med UN SDG Action Campaign, som aftale et globalt event i Bonn, Tyskland d. 2 – 4. maj ved navn ”the Sustainable Development Goal (SDG) Global Festival of Action”. Til eventen blev aftalen mellem Phoenix Design Aid og UN SDG Action Campaign for alvor virkelighed, da kontrakten officielt blev underskrevet lørdag d. 4. maj af Marina Ponti, global direktør for UN SDG Action Campaign og Dennis Lundø Nielsen, CEO, Phoenix Design Aid.

Dennis Lundø Nielsen, CEO, Phoenix Design Aid, er meget stolt af at kunne bringe sådan en aftale hjem til Randers.

”Jeg er utrolig stolt over, at vi har indgået dette samarbejde med FN om de 17 verdensmål. Det betyder især meget for mig som Randers ambassadør, da aftalen er med til at sætte Randers med på FN-verdenskortet,” uddyber han.

Synergieffekt skal øge kendskab
Siden december 2018 har Phoenix Design Aid og UN SDG Action Campaign arbejdet på at skabe et partnerskab, der i fællesskab kan være med til at skabe mere synlighed for FN’s 17 verdensmål. Hovedformålet mellem partnerskabet er at styrke samarbejdet mellem de to parter, så de i fællesskab kan nå målet om at øge kendskabet til FN’s 17 verdensmål. I de kommende to år vil Phoenix Design Aid tilbyde grafiske og digitale løsninger, skræddersyet udstillinger og arrangementer samt merchandise produkter såsom T-shirts, kasketter, flasker og meget mere i fremtiden.

Action Campaign Team
På billedet ses UN SDG– og Phoenix Design Aid–teamsene foran PDAids stand til festivalen i Bonn, Tyskland. Foto: Filippo Fortis.

Internationalt udsyn og global ansvarlighed
Alle merchandise produkter og event services bliver tilgængelige på en hjemmeside, hvor FN organisationer, NGO’er samt offentlige og private virksomheder har mulighed for at drage nytte af Phoenix Design Aids ekspertise og knowhow om grafisk design og events, der understøtter FN’s 17 verdensmål.

Dennis Lundø Nielsen, CEO, Phoenix Design Aid ser meget frem til samarbejdet med UN SDG Action Campaign, da FN’s 17 verdensmål står Phoenix Design Aid meget nært og sætter dagsordenen for virksomheden. Hvert år udgiver Phoenix Design Aid en bæredygtighedsrapport, ”Communication on Progress”, som netop tager fat i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og folder historier om relevante aktiviteter og tiltag ud.


Top