Phoenix Design Aid opkøber dansk grafisk designbureau

Image

På billedet: Birgitte Vestergaard, CEO ved BGRAPHIC, og Dennis Lundø Nielsen, CEO ved Phoenix Design Aid.
Foto: Azra Mujačić.

I maj 2024 overtog Phoenix Design Aid BGRAPHIC, et dansk grafisk design bureau med base i København. Med overtagelsen styrker Phoenix Design Aid sine aktiviteter og positionering i Danmark med kombinationen af solid dansk og international erfaring og et bæredygtighedsfokus samlet i ét bureau.

Phoenix Design Aid er et internationalt design- og kommunikationsbureau med aktiviteter i hele verden. Virksomhedens har hovedsæde i Randers og datterselskaber i Panama City, Nairobi og Valencia samt en lang række repræsentative kontorer og kunder i over 60 forskellige lande. Nu er virksomheden klar til at sætte yderligere ind på det danske marked med opkøbet af det grafisk designbureau BGRAPHIC.

BGRAPHIC arbejder med alle typer af design- og kommunikationsopgaver til alle platforme, fx design af logoer, visuelle identiteter, kampagner, publikationer, infografik, PowerPoint- og Word-skabeloner, animationer, websites, video og meget mere. BGRAPHIC har gennem mere end 20 år løst opgaver for en række større danske offentlige og private virksomheder. Phoenix Design Aid og BGRAPHIC har arbejdet sammen gennem flere år, hvorfor de finder det naturligt at forene kompetencer i nye, visionære og innovative projekter.

Vi har som ambition at positionere os yderligere på det danske marked, og her ser vi BGRAPHIC som den perfekte samarbejdspartner, da vi har en lang række serviceområder til fælles, ligesom vi med vores forskellige kompetencer vil supplere hinanden godt. Derfor samler vi nu kompetencerne og forener vores store internationale erfaring med BGRAPHICs solide erfaring fra det danske marked. Vi er overbeviste om, at kombinationen af deres og vores kompetencer vil blive et stort aktivt for alle vores kunder,” siger Dennis Lundø Nielsen, administrerende direktør for Phoenix Design Aid, og tilføjer, at der ikke forventes ændringer på personalefronten for begge parter.

Phoenix Design Aid har i forvejen 34 medarbejdere placeret globalt, og med opkøbet tilføjer virksomheden yderligere syv medarbejdere til staben. BGRAPHICs direktør, Birgitte Vestergaard, og de øvrige medarbejdere fortsætter i deres nuværende stillinger. Med overtagelsen af BGRAPHIC ser Phoenix Design Aid samtidig frem til fortsat at udvikle virksomhedens løsninger indenfor design og kommunikation. Markedet bevæger sig hurtigt med nye teknologier, og her er kunstig intelligens (AI) en særlig parameter, som Phoenix Design Aid håber på at kunne være med til at skubbe fremad i Danmark.

Udviklingen går hurtigt inden for vores serviceområder. Vi er af den overbevisning, at vores fremtidige samarbejde kan udvikle vores løsninger på flere planer. Vi omfavner de nye teknologier, fx via kunstig intelligens (AI) og gode digitale løsninger. De kreative opgaver skal – som altid – leveres fra øverste hylde. Vi skaber unikke løsninger, der er tilpasset vores kunders særlige behov. Vi hjælper med at optimere virksomhedens grafiske kommunikation og gøre det nemt at kommunikere hurtigt og enkelt. Vi får et fantastisk afsæt og føler os utrolig godt rustet til fremtiden, når vi nu samler vores kompetencer og arbejder sammen i koncernen, siger Birgitte Vestergaard.

Phoenix Design Aid er allerede etableret på det danske marked og har arbejdet med danske statslige institutioner og NGO’er i mange år. Virksomheden føler sig nu klar til at tage skridtet videre og håber at kunne være med til at inspirere markedet i Danmark med bæredygtige løsninger baseret på dets 30 års global erfaring inden for bæredygtighed.


For yderligere information kontakt venligst:


Top