Phoenix Design Aid opkøber spansk it-virksomhed

Phoenix Design Aid har opkøbt den spanske IT-virksomhed Byte Flow. Det sker for at opskalere Phoenix Design Aid’s datterselskab i Spanien samt deres kompetencer yderligere med henblik på at kunne følge den enorme udvikling, der sker inden for den digitale verden.

Phoenix Design Aid leverer en lang række digitale services, herunder herunder websites, microsites, CMS, digitalt design, informationsarkitektur, UI/UX, udvikling, vedligeholdelse etc. Virksomheden oplever en stigende udvikling inden for digitalisering og teknologi og har derfor besluttet at opskalere sit datterselskab i Spanien.

Phoenix Design Aid opskalerer virksomheden yderligere, navnligt sit datterselskab i Spanien med opkøbet af den spanske IT-virksomhed Byte Flow med base i Valencia. Det sker med henblik på at udvikle Phoenix Design Aid’s kompetencer yderligere for at kunne følge den fortsat stigende efterspørgsel på specialicerede digitale løsninger fra virksomhedens kunder.

”Vi har arbejdet tæt sammen i mange år og kender derfor alt til virksomhedens kompetencer og værdier. På baggrund af denne erfaring er vi overbeviste om, at opkøbet vil være en vigtig tilføjelse til Phoenix Design Aid’s specialiserede kompetencer inden for digitale design- og kommunikationsløsninger”, siger Dennis Lundø Nielsen, administrerende direktør for Phoenix Design Aid.

Phoenix Design Aid er på de seneste tre år vækstet fra ca. 25 medarbejdere til i dag at være omkring 50 medarbejdere fordelt på virksomhedens hovedkontor i Danmark, datterselskaber i Kenya, Panama og Spanien samt en lang række repræsentative kontorer, herunder 10 nye back-end og front-end udviklere samt ingeniører i Valencia.

Med opkøbet cementerer Phoenix Design Aid sin position som et førende digitalt UX- og Drupal-udviklingsbureau med fokus på digitale løsninger, der engagerer brugerne gennem intelligent design, teknisk innovation og datadrevne, personaliserede oplevelser.

”Udviklingen inden for digitale løsninger går ekstremt hurtigt, og kravene til komplekse platforme fra eksempelvis FN, EU og NGO’er er konstant stigende. Derfor er der også behov for, at vi i Phoenix Design Aid hele tiden forsøger at udvikle virksomheden med nye, specialiserede kompetencer. Med denne tilføjelse mener vi, at vi er endnu bedre rustet til fortsat at sikre den kvalitet, som Phoenix Design Aid er kendte for hos vores kunder”, siger Dennis Lundø Nielsen.


Top